Over Ons

Een nieuw model voor de rechtspraktijk

Wij zijn een juridisch kantoor gespecialiseerd in een veelvoud aan bestuursrechtelijke kwesties met een baanbrekende aanpak op het gebied van juridische dienstverlening. In plaats van te huizen in een chique kantoor, hebben wij een van de eerste virtuele kantoren van het land ontwikkeld, met uitsluitend senior juristen door heel Nederland, zodat jij altijd gegarandeerd bent van toegankelijke en hoogwaardige rechtsbijstand.

Dit alternatief voor het meer traditionele juristen- of advocatenkantoor stelt ons in staat om klanten te bedienen tegen lagere markttarieven en innovatieve alternatieve vergoedingsregelingen te ontwikkelen door aanzienlijke besparingen op onnodige overheadkosten.

Dit nieuw model voor de rechtspraktijk biedt een kosteneffectieve oplossing aan jou als klant, zonder ook maar enige concessies te doen aan de kwaliteit van onze dienstverlening.

Onze expertise

Een bezwaarschrift- of beroepsprocedure vraagt vaak veel meer dan slechts het aangeven van jouw bezwaren tegen het belastende overheidsbesluit. Met onze jarenlange (proces)ervaring bij de rechtbanken, gerechtshoven, Afdeling Bestuursrechtspraak en Hoge Raad zijn wij als geen ander in staat om tijdig op juridische valkuilen te anticiperen en adequaat te reageren. Wij helpen je graag op weg naar een oplossing.

Met vriendelijke groet, 

mr. Chris van Gemert

mr. Chris van Gemert

Senior jurist, mijnverkeersboete.nl

Mijnverkeersboete.nl is een belangrijk initiatief van ons en brengt rechtsbescherming op een toegankelijke manier daar waar het hoort. Direct bij de burger.